30.1.12

CARTA DE COMIAT

 
Des de la direcció del Restaurant Masia Mas Monells volem informar a tots els nostres clients, molts ara ja amics, que ens heu acompanyat al llarg d’aquests anys de trajectòria en el món de la restauració, que la nostra feina de sempre dins el ram immobiliari des de fa temps ens demana una major dedicació. Per tant, a partir d’aquest mes de febrer, l’Anna i en Gaspar assumiran la direcció del restaurant, amb ganes i il•lusió, per poder seguir-vos atenent encara amb més professionalitat i dedicació de la que potser hem transmès nosaltres, aportant la seva contrastada experiència en aquest bonic però sacrificat ofici.

Volem agrair a tot l’equip, de cuina i de sala, que durant anys ens han acompanyat en aquesta empresa, el seu treball i dedicació, així com dir-vos a tots vosaltres, amics i clients, que per part nostre ha estat un plaer servir-vos i formar una mica part de la vostra vida i les vostres celebracions.

Confiant que sabreu disculpar-nos per si en ocasions no hem estat a l’alçada de les vostres expectatives o circumstàncies, i que dispensareu a l’Anna i en Gaspar l’afecte i la simpatia que ens heu donat a nosaltres, us donem les més sinceres gràcies i us assegurem que

                          a Mas Monells, “la bona cuina” continua!!